Vi söker systemutvecklare

Systemutvecklare till Göteborg

Kartena växer och söker nu fler skarpa systemutvecklare. Om du har rätt egenskaper och inställning kan detta bli din nya drömarbetsplats.

Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill vara en viktig kugge i verksamheten och arbeta i en organisation med högt i tak. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team med platt organisation och stabil kundbas. Din uppgift blir att hjälpa oss att utveckla system mot kunder inom infrastrukturområdet och transportindustrin.

På Kartena kan du göra skillnad. Vi är en liten organisation som arbetar inom ett område i snabb utveckling i gränslandet mellan GIS, verksamhetsutveckling och samhällsnytta. Samtidigt är vi en del av den framgångsrika IT-koncernen Addnode Group med över 900 anställda i Norden.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån systemutveckling och som tycker om att arbeta med programmering.

Du har högskole- eller universitetsexamen inom systemutveckling eller liknande. Du är van utvecklare av webbaserade system och följer med i utvecklingen som följd av ditt passionerade intresse. Open Source är oftast det naturliga förstahandsvalet men du är samtidigt pragmatiskt inställd till utveckling i andra miljöer.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av:
• Javascript
• Relationsdatabaser
• HTML-5
• C#
• Agila utvecklingsmetoder

Det är meriterande om du har arbetat med:
• node.js
• Open source-teknik inom GIS-området såsom Geoserver, Leaflet och OpenLayers
• Useability / användargränssnitt
• Traditionella GIS-verktyg såsom FME och produkter från ESRI

Du pratar svenska flytande och är duktig på engelska muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter personliga egenskaper som kreativitet, struktur, initiativrikedom och god planeringsförmåga. Vi ser också gärna att du är en social person som vill ha roligt på jobbet, att du jobbar bra i team samtidigt som du kan vara självgående.

Företagsinformation:
Kartena arbetar med moderna verksamhetssystem inom geografiskt IT. Företaget grundades strax innan millennieskiftet och är idag en del av IT- koncernen Addnode Group. Vi arbetar med kunder inom infrastrukturområdet och transportbranschen med att frigöra affärsnytta genom att använda geografiska verksamhetssystem. Bland våra kunder återfinns Post- och telestyrelsen, Hemglass, Swea Energi, Västtrafik och STOKAB. Kartenas verksamhet bedrivs i moderna lokaler på Vasagatan 45 i centrala Göteborg.

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg