Några anställda berättar

Patrik
“Att jobba på Kartena är att vakna på morgonen och tycka det är ganska trevligt att gå till jobbet. Jag brukar se till att vara på plats ganska tidigt och äta frukost medan jag kollar mail och liknande innan de andra kommer. Varje morgon har vi sedan ett kort gemensamt möte där man kortfattat informerar varandra om dagens planering och vilka resurser som behövs var. Det hjälper oss att jobba bättre tillsammans som ett team och gör också att vi får en bättre gemenskap.

Vi arbetar med en mängd olika tekniker och projekt. Det gör att det sällan blir tråkigt, det finns alltid mycket att lära och det finns ofta utrymme att välja lösningar och tekniker som man trivs med. Kunskapsspridning inom företaget är viktigt och prioriteras, vilket gynnar både oss och våra kunder.

Något som jag tycker är väldigt viktigt är att kunna ha roligt på jobbet och känna att vi har en bra gemenskap där alla får den plats de behöver. Det är också något jag tycker vi har lyckats väldigt bra med.”

Christopher
“På Kartena jobbar jag med mycket av de teknologier som jag själv valt och tycker är bra. Ett mindre företag som är mer rörligt gör att man får sin röst hörd och känner att man kan delta i större beslut.

Vi har under åren utvecklats och medarbetare har kommit och gått men företagskulturen har alltid varit stark.”