Nyheter

Läs om aktuella händelser

Dec 19, 2016

Kartena går samman med Decerno och Mogul Göteborg

Sammanslagningen innebär att Decernos satsning på att bygga skräddarsydda lösningar med helhetsansvar även erbjuds kunderna i Göteborgsregionen. Det nya Decerno får cirka 80 medarbetare och stödjer alla faser i ett IT-projekt; från förstudie och utveckling till förvaltning och support.


Sep 8, 2016

Kartena Kan Teckna Avtal Med Göteborg Stad Då Prövningstillstånd Inte Medges

Addnode Groups dotterbolag Kartena fick i mars 2016 ett tilldelningsbeslut från Göteborgs Stad avseende IT-stöd för planering, genomförande och uppföljning av verksamheter inom välfärdsområdet i Göteborg stad, en order värd cirka 35 MSEK. Beslutet har sedan i flera omgångar överklagats. Kammarrätten har nu lämnat besked om att de inte beviljar tillstånd för fortsatt prövning.


Sep 1, 2016

Kartena hälsar David Sjölander välkommen till nya jobbet

Kartena är glada att hälsa David Sjölander välkommen som projektledare och affärsutvecklare.


Jun 27, 2016

Tilldelningsbeslut Göteborg Stad

Addnode Group har fått tilldelningsbeslut för planering- och uppföljningssystem inom välfärdsområdet till Göteborgs Stad värt cirka 35 MSEK


Jun 3, 2015

Årsredovisning Kartena AB

Årsredovisning och revisionsberättelse avseende verksamhetsåret 2014 finns att ladda ner nedan.


May 27, 2015

Kallelse till årsstämma i Kartena AB (publ)

Härmed kallas aktieägarna i Kartena AB (publ), org. nr 556564-9885, att delta i årsstämma fredagen den 26 juni 2015 kl 9.00, i Addnode Groups lokaler på Hudiksvallsgatan 4B i Stockholm.


Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få uppdateringar om aktuella händelser, produktinformation eller erbjudanden på hur vi kan hjälpa din organisation.


Följ oss